Autoaprenentatge d'idiomes

A les biblioteques podeu aprendre idiomes al vostre ritme. Hi ha tot tipus de material que us ajudarà a aprendre tant català i castellà com alemany, anglès, àrab, basc, francès, italià, rus o xinès, entre d'altres.

- Aprendre: trobareu material tant per a aquelles persones que es volen iniciar en una llengua com per a aquelles que volen millorar-ne el coneixement.

- Llegir: si el que voleu és llegir, trobareu tant novel·les en versió original com lectures adaptades a un nivell de coneixement, sense oblidar els diaris i les revistes d'informació general.

- Practicar: també podeu practicar una llengua, amb els grups de conversa i d'intercanvi d'idiomes de les sales d'estudi nocturnes o els clubs de lectura de llengua catalana i llengües estrangeres.

- Conèixer: algunes biblioteques disposen de fons especials on trobareu material per conèixer més profundament una llengua i el seu context actual. Com el fons en xinès de la B. Fort Pienc, en literatura basca de la B. Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, en literatura japonesa de la B. Jaume Fuster, en romaní a la B. Les Roquetes i en literatura romanesa de la B. Poblenou – Manuel Arranz.

Podeu utilitzar el servei del préstec interbibliotecari si el llibre que necessiteu es troba en una altra biblioteca.

Si teniu algun dubte, us podeu adreçar al taulell d'informació de la vostra biblioteca i el personal us ajudarà a trobar tot el material que necessiteu.