Cursos Digitals #estàsON

Torna una nova edició dels tallers digitals #estàsON.
Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa ofereixen una programació que té com a objectiu fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia en els nens i joves d’entre 6 i 12 anys.

TALLERS PER A NENES I NENS DE 6 A 8 ANYS

Fabriquem un test de reg automàtic per plantes 
Mitjançant la fabricació d’un test que es rega automàticament, coneixerem el cicle de l’aigua i la importància que té per a la vida. També experimentarem amb la capil•laritat i ens posarem a prova amb un concurs de preguntes. Descobrirem com l’enginyeria i la tecnologia poden ajudar-nos a resoldre problemes com, per exemple, mantenir una planta sense haver-la de regar constantment.
Cal inscripció prèvia

Programen el nostre propi assistent 
A través de diverses dinàmiques descobrirem què és la programació i aprendrem a programar amb Scratch. Construirem i programarem un assistent que ens saludarà quan li donem la mà o li toquem el cap.
Cal inscripció prèvia

TALLERS PER A NENES I NENS DE 9 A 12 ANYS

Fabriquem un projector d'hologrames 
Aprendrem a observar i descriure les coses d’una manera objectiva, distingint entre un comentari objectiu i un comentari subjectiu, mitjançant una plataforma interactiva digital. Entendrem com el cervell a vegades ens fa veure coses que no són certes del tot amb exemples d’il•lusions òptiques. Construirem un projector d’hologrames amb materials quotidians.
Cal inscripció prèvia

Il•lumina't amb l’STEAM 
Entendrem com funcionen els circuits elèctrics i els seus elements principals. Crearem una làmpada amb materials senzills, posant en pràctica el que hem après sobre els circuits, la decoraran i se la podran emportar a casa.
Cal inscripció prèvia

Recordeu que per a inscriure's als cursos cal tenir el carnet de Biblioteques de Barcelona. Places limitades.
Les inscripcions també es poden fer a la mateixa biblioteca.
Segueix i comenta aquests tallers amb l'etiqueta #estàsON.

EstàsON