Cursos Digitals #estàsON

Torna una nova edició dels tallers digitals #estàsON.
Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa ofereixen una programació que té com a objectiu fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia en els nens i joves d’entre 6 i 12 anys.

TALLERS PER A NENES I NENS DE 6 A 8 ANYS

Art bot
Fabricarem el nostre propi robot motoritzat i, a més, serà artista!! Ens iniciarem en la robòtica, descobrirem l’art vinculat a la ciència i ens divertirem creant una obra d’art.
Cal inscripció prèvia

Desafiant la física
A través de diferents reptes els participants hauran de fer construccions i protegir objectes per desafiar i entendre les lleis de la física i desafiar-les. Seran capaços de fer-ho?
Cal inscripció prèvia

Room scape Junior
Resoldrem els enigmes que se’ls presenten en unes tauletes. Hauran de experimentar, crear, manipular i treballar totes les disciplines STEAM!
Cal inscripció prèvia

TALLERS PER A NENES I NENS DE 9 A 12 ANYS

Robots en acció
Aprendrem els passos que cal donar per crear un robot i tot el que comporta a nivell de conceptualització, matemàtic, tecnològic... Pas a pas anirem donant vida al nostre robot, el que ens permetrà entendre els processos i el funcionament de les màquines.
Cal inscripció prèvia

Operando Steam
Conceptualitzarem i crearem el joc “Operando” tenint en compte els diferents habilitats i disciplines implicades. Comprendrem nocions bàsiques de connectivitat, aprendrem nocions de programació en scratch, posarem a proba les nostres habilitats artístiques i finalment “operarem” al nostre pacients com cirurgians ben hàbils.
Cal inscripció prèvia

Room Scape Sènior
Ciència, tecnologia, matemàtiques... disciplines que ens permeten explicar l’evolució i progrés de la societat i entendre també com prediuen els problemes als quals hem de trobar i posar-hi solució.
Cal inscripció prèvia

Recordeu que per a inscriu-re's als cursos cal tenir el carnet de Biblioteques de Barcelona. Places limitades.
Les inscripcions també es poden fer a la mateixa biblioteca.
Segueix i comenta aquests tallers amb l'etiqueta #estàsON.

EstàsON en femení