Cursos Digitals #estàsON

Març 2021
Torna una nova edició dels tallers digitals #estàsON.
Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa ofereixen una programació que té com a objectiu fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia en els nens i joves d’entre 6 i 12 anys.

TALLERS PER A NENES I NENS DE 6 A 8 ANYS

Desafiant la física
A través de diferents reptes, els participants hauran de fer construccions i protegir objectes per entendre les lleis de la física i desafiar-les. Seran capaços de fer-ho?
Cal inscripció prèvia

Room scape junior
Resoldrem els enigmes que es presenten en unes tauletes. Els participants hauran d'experimentar, crear, manipular i treballar totes les disciplines STEAM!
Cal inscripció prèvia

 

TALLERS PER A NENES I NENS DE 9 A 12 ANYS

Inventem amb STEAM
Coneixerem alguns dels invents que han revolucionat el món de les imatges. Des de la càmera fosca (un invent senzill que va assentar les bases del món de la fotografia bàsica) fins la construcció d’un projector d’hologrames (amb el qual, amb l’ajuda de tabletes, observarem la formació d’hologrames). D’aquesta manera conjugarem les diferents disciplines que formen el marc pedagògic STEAM per tal d'entendre el valor de la ciència i la tecnologia des d'un punt de vista creatiu.
Cal inscripció prèvia

Robots en acció
Aprendrem els passos que cal donar per crear un robot i tot el que comporta a nivell de conceptualització, matemàtic, tecnològic... Pas a pas anirem donant vida al nostre robot, el que ens permetrà entendre els processos i el funcionament de les màquines.
Cal inscripció prèvia

 

Recordeu que per a inscriu-re's als cursos cal tenir el carnet de Biblioteques de Barcelona. Places limitades.
Les inscripcions també es poden fer a la mateixa biblioteca.
Segueix i comenta aquests tallers amb l'etiqueta #estàsON.

EstàsON en femení