Cursos i tallers TIC

Els Espais Multimèdia centren la seva activitat en la programació de cursos i tallers d'alfabetització digital.

S'hi fan activitats que permeten als usuaris iniciar-se en la informàtica, la fotografia digital, l'ofimàtica, el programari lliure, la creació de blocs, les xarxes socials, ... així com iniciar-se en l'ús dels smartphones i les tauletes. Podeu descarregar-vos els materials de suport de les sessions formatives.

També s'hi du a terme formació en col·laboració amb altres institucions.

Per inscriure's als cursos i tallers cal tenir el carnet de biblioteques, i la inscripció es pot fer per Internet o a la mateixa biblioteca. Les inscripcions comencen el dia 15 del mes anterior a totes les biblioteques de Barcelona

Projectes que ens endinsaran a la cultura maker i ens convertiran en dissenyadores i dissenyadors.

+55

Cursos que tenen com objectiu fomentar l’interès de majors de 55 anys per la tecnologia.

Deu biblioteques de Barcelona són Antenes Cibernàrium, uns espais on us podreu iniciar i avançar en els vostres coneixements d'internet i de les diverses eines tecnològiques.

EstàsON

Del 22 d’octubre de 2018 al 15 de juny de 2019, Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa oferiran una programació que té com a objectiu fomentar l’interès de les nenes i els nens d’entre 6 i 12 anys per la ciència i la tecnologia.

Tallers TIC, de curta durada per descobrir, conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals.

L’American Space Barcelona és un espai d’aprenentatge informal a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, on les activitats que s’hi desenvolupen busquen potenciar les habilitats, eines i competències necessàries perquè puguis afrontar amb èxit les noves oportunitats tecnològiques i socials del segle XXI.

Sessions d’iniciació per a nens i nenes de 9 a 12 anys a la programació d’ordinadors.

Amb el nom de Bibliolab agrupem un conjunt de projectes, activitats i serveis innovadors que ofereixen capacitació a la ciutadania, gràcies a les aportacions de persones i organitzacions que comparteixen el seu coneixement amb la comunitat i n'enriqueixen el capital social.