L'hora golfa. Trobades en la intimitat

Del 2 al 16 de juliol de 2020

Comencem una nova activitat per a les nits d’estiu. Propostes en línia entorn la paraula i la música: concerts, monòlegs, recitals... Algunes són trencadores, d'altres busquen la participació de l'oient, però totes comparteixen la proximitat amb el públic. Una proposta relaxada que permet als usuaris agafar el mòbil i posar-se còmodes allà on prefereixin: al sofà, al llit...

Agafa el teu mòbil o tauleta i desconnecta, tanca els ulls i deixat seduir per l’hora golfa de Biblioteques de Barcelona.

Totes les sessions començaran a les 22 h al compte d'Instragram @bibliotequesbcn_acasa

Qualsevol nit pot sortir el sol.  Dijous 2 de juliol. A càrrec de Duet Charada (Raúl Costafreda i Daniel Cerdà)    
Recorregut comentat pel repertori de cantautors i grups musicals populars que van aportar llum i esperança en moments històrics on la necessitat de canvis socials es feia palesa. Un viatge musical on sortiran temes com l'apoderament de la dona, la recerca de la llibertat, l'aposta per la pau, la lluita contra el racisme i l'esperança d'un món millor. Grans cançons per entendre millor la nostra història recent. 

La sagrada vagina. Dijous  9 de juliol. A càrrec Vivi Lepori, actriu    
Un viatge per la història, la química i la interculturalitat de la sexualitat femenina. És una reflexió sobre com s'ha venerat, repudiat, reprimit i manipulat aquest òrgan femení. Aquestes i moltes altres qüestions són les que tracta aquest monòleg teatralitzat, basat en el llibre Vagina, una nova biografia de la sexualitat femenina, de Naomi Wolf, i en històries reals.    

Vampirs d'altres temps. Dijous 16 de juliol. A càrrec d'Alícia Molina, narradora    
Un passeig per la literatura més fosca del segle XIX. Sessió de contes d'alguns dels noms propis de la literatura gòtica que van plasmar sobre el paper la figura del vampir, sense oblidar  l’autor que va permetre la culminació d’aquesta criatura a la literatura: Bram Stoker.
 

 

L'hora golfa