Obrador

L’Obrador és un espai que ofereix propostes relacionades amb la lectura, l’escriptura i l’expressió oral amb l’objectiu que les persones participants creïn continguts a través de diversos formats: tradicionals, híbrids i experimentals. Una nova manera de treballar en què la creació i l’experimentació són els eixos principals.

Programació

Taller de narració oral 
Un seguit de sessions de formació per a narradors orals en què els assistents aprendran l’art d’explicar històries fent servir només la veu, el cos i la imaginació. Es donaran a conèixer les tècniques apropiades per seleccionar, preparar i explicar contes a petits i grans.

A càrrec de Rubén Martínez Santana
Biblioteca Vila de Gràcia - Rosa M. Arquimbau
Dimecres 10, 17 i 24 d'abril, 8, 15, 22 i 29 de maig, i 5 de juny, de 18 a les 19.30 h. Cal inscripció prèvia

Història familiar i genealogia. Viatge als vostres orígens 
La recerca de qualsevol història familiar utilitza tant registres històrics primaris (civils, parroquials, militars, notarials, etc.) com secundaris (fonts historiogràfiques o testimonis orals) amb l'objectiu de certificar l'ascendència i aprofundir en la vida dels nostres avantpassats. La fiabilitat de les conclusions es basarà en la qualitat i la combinació de totes les fonts possibles. Totes les evidències i conclusions, juntament amb la documentació que les fonamenta, s'uniran per crear una història familiar basada en fets reals.

Presentarem mètodes d'investigació històrica i us ajudarem a plantejar les hipòtesis de recerca per rescatar la vostra història familiar.

A càrrec de Manu Valentin, historiador

Biblioteca Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot
Dilluns 6, 13, 27 de maig i 3 i 10 de juny, de 18 a les 19.30 h. Cal inscripció prèvia

Obrador