Racó de famílies

El Racó de Famílies ofereix informació relacionada amb el món de la infància: embaràslactànciacriançanutrició infantil, jocs i entreteniment per als infants, entre altres. Està adreçada a pares, mares, tutors, educadors i persones que tenen cura dels infants.

A les biblioteques també s'ofereixen activitats per assessorar pares i mares sobre lectures als fills o per introduir els més petits en el món dels llibres:

- L'activitat "Què llegim" és un espai de trobada adreçat a pares, mares i educadors on un especialista en literatura infantil presenta i recomana seleccions temàtiques de llibres sobre aspectes de l'entorn dels infants (amistat, escola, tolerància, pors...). L'objectiu és oferir eines per transmetre l'interès pels llibres als més petits i explicar la importància de la lectura en el desenvolupament dels infants. També hi ha un espai de consultes per compartir aquesta experiència.

- En l'activitat "Primeres passes a la biblioteca" es vol familiaritzar els nadons amb el món dels llibres des del primer any de vida. Això es fa a través de diverses propostes molt sensorials que conviden a mirar, tocar i escoltar: espectacles visuals, audicions musicals i tallers de contes. Una proposta que dota les famílies d'un espai de relació amb el llibre i els seus nadons i els dóna eines per continuar aquesta tasca a casa.

Famílies