Serveis durant el desconfinament

Serveis presencials

Podràs retornar documents a les biblioteques que estiguin obertes i a totes aquelles que tinguin en funcionament la bústia de retorn de documents. Pots consultar disponibilitat aquí.

Podràs anar a recollir documents reservats prèviament a les biblioteques que estiguin obertes. Abans d’anar a la biblioteca, assegura’t que és oberta. Omple el formulari indicant els documents i la data i hora que prefereixes. Un cop la biblioteca rebi el formulari procedirà a buscar els documents i a confirmar-te per correu electrònic o per telèfon la reserva i el dia i hora de la cita prèvia. En el dia i hora que tinguis la cita prèvia podràs anar a buscar els documents.

Truca a la biblioteca indicant quins documents vols reservar. Un cop la biblioteca comprovi la disponibilitat dels documents et donarà dia i hora. En el dia i hora que tinguis la cita prèvia podràs anar a buscar els documents. ​

Serveis virtuals

Pots gaudir de la programació en línia a través dels nostres canals digitals i xarxes socials, accés a continguts digitals a través de la plataforma eBiblioCat, recomanacions al Bibarnabloc  i altres activitats complementàries com la lectura per telèfon. 

També pots realitzar aquests tràmits en línia