T'ajudem a fer els deures

A les biblioteques hi trobareu la informació adequada per poder fer els vostres deures i treballs escolars. Hi podeu trobar material, com ara enciclopèdies, atles i diccionaris, que us servirà per iniciar-vos en el coneixement d'una determinada matèria o que us pot resoldre dubtes puntuals a l'hora de fer els deures de l'escola. També hi trobareu llibres i material audiovisual sobre qualsevol matèria que treballeu a l'escola: ciències socials, ciències naturals, història, art, etcètera.

El personal de les àrees infantils està disposat a donar-vos un cop de mà amb els dubtes que tingueu i us facilitarà l'accés a la bibliografia que necessiteu o la connexió a internet des dels ordinadors de la sala infantil.

A més, podeu trobar tres biblioteques que tenen un espai dedicat a ajudar-vos amb els deures:

Biblioteca Zona Nord - Racó dels Deures - És un espai obert adreçat a infants de primària. Hi ha a disposició dels infants enciclopèdies, atles i diccionaris per facilitar la cerca d'informació. A més, s'ofereix suport als deures donant-los un cop de mà en els hàbits de lectura, escriptura, comprensió lectora i tècniques d'estudi.

Biblioteca Bon Pastor - Miniclub - És un espai informal i obert adreçat a nens a partir de 7 anys. Té com a objectiu donar suport en les tasques escolars dels infants, ajudar-los en la recerca d'informació, fomentar el gust per la lectura i reforçar el treball educatiu: hàbits, pautes de conducta i relacionals, etcètera.

Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte - Club de deures - En col•laboració amb diverses escoles del barri, que són les encarregades de seleccionar els nens i nenes a partir de segon de primària, posem a disposició dels seus alumnes un espai de deures amb el suport del personal de la biblioteca i dels voluntaris que col•laboren amb aquest projecte. Les sessions tenen lloc els dimarts a la tarda i tenen com a objectiu resoldre dubtes i ajudar en l’organització, el reforç i el seguiment de les tasques escolars.