Avís important: ofertes de feina falses

Dades personals. El Consorci de Biblioteques de Barcelona només publica els processos selectius als seus canals de comunicació oficials.

Al Consorci de Biblioteques de Barcelona (CBB) hem tingut coneixement recentment que s’estan fent ofertes de treball des de portals dedicats a la cerca de feina utilitzant el nom de biblioteques de manera fraudulenta.

Us recordem que tots els processos selectius per treballar a les biblioteques de Barcelona es centralitzen des del departament de Recursos Humans del CBB,  a través del web de Biblioteques de Barcelona.

El CBB no utilitza plataformes externes de recerca de feina en els seus processos de selecció de personal, ni demana que s’enviïn dades personals (nom, DNI, telèfon, correu electrònic, etc.) a adreces de correu electrònic de missatgeria universal, com yahoo, hotmail, etc.

Des del CBB us recomanem que desconfieu de qualsevol enllaç, oferta de feina, o sol·licitud de dades personals que no provingui directament dels canals oficials del CBB.

Davant de qualsevol situació sospitosa o per informar d’ofertes de feina falses us podeu posar en contacte amb nosaltres a biblios@bcn.cat

Mantingueu les vostres dades personals protegides.