Biblioteques de Barcelona són el segon servei més ben valorat de la ciutat

Enquesta de Serveis Municipals 2020. Amb un 7,7 es manté el notable que la ciutadania atorga a les biblioteques públiques de la ciutat de Barcelona.

Dilluns 29 de març el regidor de Presidència, Pressupostos i Pla de Barris, Jordi Martí, va presentar en roda de premsa els resultats de l’Enquesta de Serveis Municipals 2020. Com en els darrers anys el servei municipal més ben valorat és el de Bombers (8,2), seguit per les Biblioteques de Barcelona (7,7).

Com la majoria de serveis la puntuació ha sofert un lleuger descens, amb 0,2 punts menys que l’any anterior. Quan els qui valoren són usuaris de les biblioteques (un 44 % dels enquestats), la puntuació puja fins a 7,9 punts. Pel que fa a la percepció de millora, un 28,4% creu que ha millorat el servei, un 26,7 % que està igual i només un 5 % que ha empitjorat. La variació a 10 anys vista és de 0 punts.

Tenint en compte que l’enquesta ha estat feta durant el darrer quadrimestre del 2020, després la reducció d’horaris i serveis que s’han hagut d’aplicar durant el 2020 a causa de les mesures sanitàries necessàries per fer front a la covid-19, cal valorar-la molt positivament.