Busquem mentores i mentors. T’hi apuntes?

Technovation Girls. Vols inspirar i guiar el procés d'aprenentatge d'un grup de noies d’entre 10 i 18 anys? TechnovationGirls és l’espai per a fer-ho!

Heu pensat en obrir les portes de les joves al món de la tecnologia i l’emprenedoria? En aquest concurs internacional de tecnologia i emprenedoria busquem mentors i mentores disposades a col·laborar de manera altruista en la guia del procés d’aprenentatge i desenvolupament d’una aplicació mòbil.

5 claus per ser mentor/a

Motivar: tenir la capacitat de motivar el grup de joves amb l’objectiu final de potenciar el desenvolupament d’una aplicació mòbil que proposi solució a un repte social.

Escoltar: mostrar escolta activa, convidar a la reflexió i la conversa entre totes les participants per poder aconseguir un ambient adient per l’aprenentatge i l’òptim desenvolupament del projecte.

Transmetre coneixement: el vostre coneixement i les vostres experiències són claus per al desenvolupament personal i professional del grup de joves.

Orientar: el repte és guiar al grup a trobar la forma de fer el camí. Assessorar deixant espai per a la iniciativa.

Interpelar: desafiar, convidar a la reflexió i oferir confiança per tal de permetre assolir els objectius que el grup es proposi.

Com participar?

Poseu-vos en contacte través del correu electrònic amb qualsevol de les biblioteques participants:

Technovation Girls és un projecte d’Iridescent, promogut a Catalunya per Espiral, Educació i Tecnologia, que compta amb el suport del Consolat General dels EUA a Barcelona i de Biblioteques de Barcelona.