Clubs de lectura històrics

Literatura. La novel•la històrica, protagonista al novembre dels clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona

Aquells qui comparteixen les passions de la lectura i la història tenen aquest mes de novembre una cita ineludible amb Biblioteques de Barcelona, que ofereix la possibilitat d’afegir-se als clubs de lectura programats dins el marc de la setena edició de Barcelona Novel•la Històrica.

La Biblioteca Sofia Barat, que ja té un club de lectura de novel·la històrica, llegirà i comentarà aquest 12 de novembre a les 11:00h el llibre Rubricatus, d’Isabel García Trócoli. La sessió, que comptarà amb la presència de l’autora, tindrà lloc en un dels espais històrics per excel·lència de la ciutat: el conjunt monumental de la plaça del Rei del Museu d’Història de Barcelona (MUHBA). Inscriviu-vos prèviament enviant un correu a b.barcelona.sb@diba.cat.

Uns altres clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona estaran protagonitzats per llibres relacionats amb la temàtica central de Barcelona Novel·la Històrica. Si hi esteu interessats envieu un correu a la biblioteca que l’ofereix per reservar-hi plaça. Són aquests:

Quan érem refugiats, de Teresa Pàmies. Biblioteca Clarà. 5 de novembre, 19 h (b.barcelona.cl@diba.cat)

Una historia sencilla, de Leila Guerriero. Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles. 12 de novembre, 19 h (b.barcelona.ac@diba.cat)

Combat de nit, de Josep Maria Espinàs. Biblioteca Jaume Fuster. 20 de novembre, 12 h (b.barcelona.jf@diba.cat)

Diari de l’any de la pesta, de Daniel Defoe. Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte. 20 de novembre, 19.30 h (b.barcelona.sf@diba.cat)

Suite francesa, d’Irène Némirovsky. Biblioteca Sagrada Família- Josep M. Ainaud de Lasarte. 21 de novembre, 19 h (b.barcelona.sf@diba.cat)

Segueix i comenta amb #BCNHistòrica19

Més informació: Barcelona Novel·la Històrica (del 4 al 9 de novembre)