Concurs Bibarnabloc febrer

Concursos. Participa-hi fins al 29 de febrer i guanya un exemplar de la nova novel·la d'Almudena Grandes

Aquest mes ens visita l'escriptora madrilenya Almudena Grandes. Conversarà amb Anna Guitart sobre la seva novel·la "La madre de Frankenstein"

Almudena Grandes (Madrid, 1960) es va donar a conèixer amb Las edades de Lulú, novel·la amb què va guanyar l’XI Premi La Sonrisa Vertical. Des d’aleshores, els seus llibres han comptat amb el reconeixement dels lectors i de la crítica. Entre les seves novel·les, destaquen, Malena es un nombre de tango, Los aires difíciles, El corazón helado, Inés y la alegria, Los besos en el pan i Los pacientes del doctor García (Premi Nacional de Narrativa).

La madre de Frankenstein, ens transporta a un manicomi de dones, trista metàfora de l’Espanya del franquisme. Una obra basada en fets reals, la vida i la mort d’Aurora Rodríguez Carballeira, que sembla un delirant argument de ficció. Aquesta novel·la és a més l’apassionant relat d’una dona i un home que van optar per resistir en un lloc convertit en el mirall d’un país.

En el marc d’aquesta presentació, aquest mes sortegem dos exemplars signats per l’autora de la seva novel·la La madre de Frankenstein (Tusquets, 2020).

Participa-hi entrant al Bibarnabloc (fins al 29 de febrer).

Si ets la guanyadora o guanyador del concurs, ens posarem en contacte amb tu. Molta sort!