Diàlegs de Sant Jordi

Sant Jordi. Com a pròleg de la Diada de Sant Jordi, Biblioteques de Barcelona ofereix un espai de trobada entre autors i lectors.

En el marc del Programa d’Acció Lectora, Biblioteques de Barcelona reprèn els Diàlegs de Sant Jordi: tres jornades de converses entre escriptors d’arreu a partir d’afinitats en les seves darreres obres i de xerrades amb autors internacionals. Una proposta en què la Biblioteca El Clot – Josep Benet (auditori del Disseny Hub Barcelona) i el CCCB seran espais de trobada al voltant dels llibres i de la literatura.

De la llengua i la música de l’antiga Grècia a la invasió russa d’Ucraïna, els Diàlegs de Sant Jordi proposen un recorregut singular a través d’alguns dels autors més destacats del panorama literari actual.

Els Diàlegs de Sant Jordi, que seran conduïts per escriptores i periodistes culturals, és una proposta de Biblioteques de Barcelona, que compta amb la col·laboració de Barcelona Ciutat de la Literatura, el Disseny Hub Barcelona i el CCCB.

Dimarts 19 d’abril
Auditori Disseny Hub Barcelona

17.30 h Blanca Llum Vidal i Agustín Fernández Mallo
Ho presenta: Inés Macpherson
Els dos autors conversaran amb Inés Macpherson a partir de les seves darreres obres, La princesa sou vós (Club Editor) i El libro de todos los amores (Seix Barral).

18.30 h Maksim Óssipov
Ho presenta: Marta Rebón
L’autor conversarà amb Marta Rebón a partir de la seva darrera obra, Pedra, paper, estisores (Club Editor) / Piedra, papel, tijera (Libros del Asteroide)

19.30 h Eva Baltasar, Marta Carnicero i Laura Gost
Ho presenta: Pilar Argudo
Les tres autores conversaran amb Pilar Argudo a partir de les seves darreres obres, Mamut (Club Editor), Matrioixques (Quaderns Crema) i El món es torna senzill (Empúries)

Dimecres 20 d’abril
CCCB

18 h David Trueba i Juan Tallón
Ho presenta: David Guzmán
Els autors conversaran amb David Guzmán a partir de les seves darreres obres, Queridos niños (Anagrama) i Obra maestra (Anagrama)

19.30 h  Burhan Sönmez
Ho presenta: Simona Škrabec
L’autor conversarà amb Simona Škrabec sobre els cent  anys del PEN Català i la seva darrera novel·la, Laberint (Edicions del Periscopi) / Laberinto (Minúscula)

Dijous 21 d’abril
Auditori Disseny Hub Barcelona

17.30 h Orhan Pamuk
Ho presenta: Xavier Graset
L’autor conversarà amb Xavier Graset a partir de la seva darrera novel·la, Las noches de la peste (Literatura Random House) / Nits de pesta (Més Llibres)

18.30 h Santiago Auserón i Pedro Olalla
Ho presenta: Sílvia Marimon
Els autors conversaran amb Sílvia Marimon a partir de les seves darreres obres, Arte sonora (Anagrama) i Palabras del Egeo. El mar, la lengua griega y los albores de la civilización (Acantilado)

19.30 h Jo Nesbo i Núria Bendicho
Ho presenta: Núria Juanico
Els autors conversaran amb Núria Juanico a partir de les seves darreres obres: El hombre celoso (Reservoir Books) / L’home de la gelosia (Proa) i Terres mortes (Anagrama)

Més informació