Gameplay, la cultura del videojoc a les biblioteques de Barcelona

Videojocs. Fins al 29 d'abril a la Biblioteca Zona Nord, la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra i als Centres Cívics de Barcelona

La societat actual i la cultura contemporània, indefectiblement, no serien iguals sense la presència dels videojocs. Des de la seva eclosió als anys 70 i 80 del segle passat, han esdevingut un espai d’entreteniment i expressió. 

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i Biblioteques de Barcelona organitzen un cicle d’activitats per conèixer, gaudir i reflexionar, des de diferents vessants, sobre el món dels videojocs i la seva influència en la nostra societat.
____________________________________________________
PROGRAMA A LA BIBLIOTECA ZONA NORD

Fira i torneig de videojocs clàssics. Durant el matí es podrà gaudir d’una sèrie de jocs dels 80 i 90 que inclouen un simulador de conducció, pistes de ball, ordinadors i consoles clàssics. Dimecres 19 de febrer a les 17h a la Biblioteca Zona Nord.

Taller tria la teva aventura si et deixen. Una de les coses que ens permeten els jocs és prendre decisions sobre el futur dels nostres personatges. Dimecres 4 de m

arç a les 17:30h a la Biblioteca Zona Nord.

Festival Zona Gaming. 1r Torneig de Super Smash Bros. Durant el torneig hi haurà racons per explorar amb les ulleres VR, la presentació de la llista renovada de jocs retro a l’Arcade ZonaGaming i altres sorpreses.  Divendres 27 de març a les 17:30h a la Biblioteca Zona Nord. Inscripcions en aquest enllaç.

Les activitats de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra tindran lloc durant el mes d’abril. Consulteu el programa d’activitats sencer (fins al 29 d’abril).

Més informació:
Exposició Gameplay al CCCB (fins al 3 de maig)

Hi col·labora:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)