Itinerari 'La gent del carrer Montcada'

Itinerari. Dissabtes 3 d'octubre de les 11 a les 13 h i 17 d'octubre de les 11 a les 13 h.

Amb motiu de la publicació de la monumental obra de l’historiador Albert Garcia Espuche, l’Ajuntament de Barcelona, Biblioteques de Barcelona i el Museu Picasso us proposen un recorregut per un dels carrers amb més història de la ciutat: el carrer Montcada. Un recorregut ple d’anècdotes i d’històries de les persones que hi van viure i que posa fi als tòpics sobre els nobles, la creació d’un barri anomenat gòtic, les alteracions radicals d’edificis de la via i l’ús del tot inadequat del concepte palau. Un viatge en el temps que transcorre entre els segles XIII i XVIII. L’itinerari inclou una conversa amb l’autor de l’obra. Una ruta pel carrer Montcada: des de la placeta de Montcada fins a la Capella d’en Marcús, parant especial atenció a les cases que conformen l’actual Museu Picasso.

Per assistir a la ruta cal inscripció prèvia (les places són limitades) i tenir el carnet d’una biblioteca pública de la província de Barcelona. La inscripció la podeu fer a través dels següents enllaços:

Inscripció a la ruta del 3 d’octubre, a les 11 h

– Inscripció a la ruta del 17 d’octubre, a les 11 h

Per a més informació sobre la inscripció, poseu-vos en contacte amb la Biblioteca Francesca Bonnemaison.​

Totes les activitats estan adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19. És obligatori l’ús de la mascareta.

Més informació