Les Biblioteques de Barcelona participen a la Setmana del Llibre en Català

Setmana del Llibre en Català. Del 9 al 13 de setembre, al Moll de la Fusta de Barcelona, la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 38a edició.

La Setmana s’ha convertit en l’oferta més gran de la història dels llibres en català, afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell.

Com sempre, amb una àmplia proposta d’activitats de tot tipus per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català.

Enguany, les Biblioteques de Barcelona hi participen amb dues activitats:

Dijous, 10 de setembre, a les 11.00 hores
La gent del carrer Montcada. Una història de Barcelona (segles XIII a XVIII). A càrrec de Rafa Burgos
Un recorregut ple d’anècdotes i d’històries de les persones que hi van viure i que posa fi als tòpics sobre els nobles, la creació d’un barri anomenat gòtic, les alteracions radicals d’edificis de la via i l’ús del tot inadequat del concepte palau. L’itinerari inclou una conversa amb l’autor de l’obra.

Lloc de trobada: Museu Picasso. Entrada per Plaça Sabartés 1

Informació per fer la inscripció.

Dissabte 12 de setembre, a les 16.00 hores
Presentació del club de lectura Vincle, a càrrec de Valèria Gaillard
Vincle és un projecte de Biblioteques de Barcelona que té com a objectiu principal promoure entre lectors dels territoris de llengua catalana el coneixement mutu de la llengua i la literatura. L’acte inclou una conversa amb Sebastià Bennasar, escriptor i periodista, i Mireia Plana, vicepresidenta de la Plataforma per la llengua, en què es parlarà de la situació actual de la llengua i la literatura dels Països Catalans.

Amb la col·laboració de La Setmana del Llibre en Català i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.