Lletra Petita als Patis Oberts

Infantil. Biblioteques de Barcelona s’incorpora al projecte Patis Oberts al Barri.

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari no lectiu com a espais d’ús públic oberts a tota la ciutadania. Cada pati escolar compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions, i fa que els patis oberts siguin una àgora de trobada on les persones comparteixen temps de joc i d’activitat física i esportiva amb altres persones, generant vida comunitària.

Des de Biblioteques de Barcelona ha participat amb l’elaboració de la programació d’activitats infantils, en col·laboració amb l’IMEB, en els patis de les quatres escoles bressol municipals que s’han adherit a aquest projecte i també oferirà lots de llibres per als petits lectors per donar la possibilitat de llegir-los durant l’estona d’obertura dels patis, que serà de 10 a 13 hores. Les activitats es faran sempre a les 11 hores del matí.

El programa “Lletra petita als patis oberts” oferirà un cicle d’activitats culturals i també lots de llibres infantils que estaran disponibles durant l’horari d’obertura dels patis.

Les escoles bressol que s’incorporen aquest curs al programa municipal de patis oberts són:

EBM La Mar (districte de Ciutat Vella)

EBM Gràcia (districte de Gràcia)

EBM Ralet (districte de Nou Barris)

EBM Cargol (districte d’Horta-Guinardó)

Es pot consultar quins patis obren a cada districte, el calendari, els horaris i les activitats programades, a través del web d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.