Masterclass del Cibernàrium

TIC. Posa't al dia en les últimes tendències tecnològiques. De l’11 de maig al 4 de juliol.

Les masterclass del Cibernàrium són sessions presencials d’un dia que imparteix una persona experta sobre un tema en concret. Si vols posar-te al dia en les últimes tendències en tecnologia, t’oferim les següents sessions:

Aprèn amb Tiktok i descobreix noves tendències en comunicació
Quin és l’èxit de Tiktok? Per què altres xarxes com Instagram, Youtube i fins i tot Netflix l’estan copiant? En aquesta càpsula et donarem resposta a aquestes preguntes i descobriràs aprendràs una nova manera d’aprendre i de comunicar.
Cal inscripció prèvia
Videopresentació de la formadora

Gestió del final de la vida digital
Les xarxes socials agrupen més de 2.000 milions de persones usuàries a tot el món. Però què passa amb aquests perfils quan algú proper ja no hi és? Quines opcions existeixen per gestionar, actualitzar o eliminar els seus perfils? En aquesta sessió t’ho expliquem tot.
Cal inscripció prèvia
Videopresentació del formador

Preguntes freqüents a la intel•ligència artificial
Avui dia la intel·ligència artificial ens envolta completament. És com una capa invisible que s’adapta a la perfecció a les nostres vides, cultura, professió, comportaments, relacions personals i estats d’ànim. La portem a la mà, a les aplicacions del telèfon mòbil i ens ajuda cada dia a relacionar-nos en la feina, amb altres persones. És meravellosa i, no obstant això ja ha provocat discriminacions, errors greus i manipulació de la realitat. Com a ciutadania, què podem fer?
Cal inscripció prèvia
Videopresentació de la formadora

Ciberseguretat i autodefensa digital

La capacitació digital de les persones usuàries d’Internet és una prioritat a la societat digital on convivim. Tothom té, en major o menor mesura, una vida digital, però són poques les persones que planifiquen i realitzen accions d’autoprotecció. Durant el taller es justifica la necessitat de protegir-se i es proposen accions directes de millora.
Cal inscripció prèvia
Videopresentació del formador

Organitza: Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa