La renovació de la Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras, projecte guanyador dels pressupostos participatius

Decidim.Barcelona. Renovem la biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras ha estat un dels projectes guanyadors dels primers pressupostos participatius de la ciutat de Barcelona.

La biblioteca va arribar a la fase de votació final i ara ha estat escollida com un dels 8 projectes guanyadors del Districte de les Corts. I dels 76 a tota la ciutat de Barcelona.

Amb un pressupost total de mig milió d’euros es vol modernitzar un equipament que tot just l’any passat va complir dues dècades de funcionament i servei a les persones, i el qual constitueix un referent cultural, educatiu i social de primer ordre al barri de la Maternitat i Sant Ramon.

Entre les millores destacades es proposa l’ampliació de l’espai multimèdia i la renovació dels ordinadors, l’adquisició de mobiliari nou i la incorporació de la terrassa als espais de la biblioteca, així com la millora de  l’àmbit climatització i la insonorització d’algunes zones de la biblioteca.

És una renovació en profunditat en l’àmbit estructural i funcional per fer d’aquest equipament un lloc encara més acollidor, sostenible i accessible a tothom.