Món Llibre 2021

LIJ. Arriba un festival Món Llibre renovat, una trobada convertida en una experiència literària per a petits i grans, que podran conèixer les novetats editorials per al públic infantil i gaudir de diferents espectacles.

L’esdeveniment té lloc el cap de setmana abans de Sant Jordi, dissabte 17 i diumenge 18 d’abril, i hi participen mig centenar d’editorials.

Les novetats editorials es presenten a través de diverses activitats (hora del conte,  trobades amb autors i il·lustradors, etc.) Els recorreguts estaran conduïts per diversos autors històrics de literatura infantil i juvenil, entre els quals hi trobareu la Joana Raspall, en Josep Maria Folch i Torres, l’Antoine Saint-Exupéry, l’Astrid Lindgren, l’Helen Oxenbury i en Hans Christian Andersen. A la plaça de Joan Coromines, al darrere del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), les components de la companyia Las Lloronas es convertiran en les guardianes d’El gran llibre dels contes, un volum mil·lenari que recull tots els contes populars.

Tothom qui acudeixi a la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz o a la Biblioteca Nou Barris –coneixerà a la senyora  Serafina, una lletraferida ingènua, decidida i apassionada a qui li ha tocat la Grossa i decideix comprar tots els llibres del mercat.

Els circuits tenen una durada aproximada d’una hora, i n’hi ha per a diferents franges d’edat, entre els 0 i els 12 anys. Cal inscripció prèvia a través del web.

 

Més informació