Obrim Biblioteques

Biblioteques. Deu biblioteques de la ciutat obriran el proper dimarts 2 de juny, un cop finalitzades les tasques de condicionament.

Deu biblioteques de la ciutat obriran el proper dimarts 2 de juny, un cop finalitzades les tasques de condicionament per garantir les mesures de seguretat a usuaris i treballadors.

A partir d’aquesta data, la resta biblioteques obriran gradualment a mesura que es vagin desplegant les mesures sanitàries. Podeu consultar la informació actualitzada de les biblioteques obertes.

El dia 2 de juny només s’admetran retorns de documents a les bústies exteriors i no es podrà accedir a l’interior de la biblioteca. Excepcionalment aquest dissabte 6 de juny les bústies tancaran a les 14.00 h i tornaran a obrir dilluns 8 de juny a les 14.30 h.

A partir del dia 2 de juny els usuaris podran reservar documents i demanar cita prèvia per anar-los a recollir. Les cites es podran demanar a través d’un formulari web i també per telèfon, i es començaran a donar a partir del dia 3 de juny.

Un cop l’usuari rebi la confirmació que té els documents a la seva disposició i la confirmació de la cita prèvia, haurà d’anar a la biblioteca amb mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Només es podran fer reserves de documents de les biblioteques que estiguin obertes. No s’oferirà el servei de préstec interbibliotecari.

El servei de recollida de documents reservats s’oferirà en espais habilitats per a aquesta finalitat i no es podrà accedir a cap altre espai de la biblioteca.

Biblioteques obertes:

1.Ciutat Vella: B. Sant Pau-Santa Creu

2.Eixample: B. Joan Miró

3.Eixample: B. Sagrada Família – J.M. Ainaud de Lasarte

4.Sants-Montjuïc: B. Vapor Vell

5.Les Corts: B. Montserrat Abelló

6. Sarrià-Sant Gervasi: B. Sant Gervasi – Joan Maragall

7.Gràcia: B. Jaume Fuster

8.Horta-Guinardó: B.Guinardó-Mercè Rodoreda

9.Nou Barris: B. Nou Barris

10.Sant Andreu: B. Ignasi Iglésias-Can Fabra

11.Sant Martí: B. Poblenou-Manuel Arranz

Totes les  biblioteques tindran el mateix horari d’obertura:

TARDES de dilluns a dimecres de 14.30 h a 19.30 h

MATINS de dijous a dissabte de 9.30 h a 14.00 h

Per evitar desplaçaments innecessaris cal recordar que s’han prorrogat els terminis de devolució dels préstecs anteriors al tancament fins al 31 de juliol.

Els usuaris poden accedir al servei de préstec de continguts digitals a través de l’eBiblio i d’una variada oferta d’activitats en línia i clubs de lectura virtuals.

Podeu consultar en tot moment la informació actualitzada al nostre web i  a les nostres xarxes socials amb l’etiqueta #obrimbiblioteques.