Operació Asimov: ciència-ficció a les biblioteques

Llibres. Creació d’un fons bibliogràfic de ciència-ficció a partir de les donacions de particulars i entitats. A partir del 28 d'octubre

La Fundació Asimov, en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona, llança aquest mes  d’’octubre el projecte Operació Asimov, consistent en la selecció, recopilació i donació d’un fons bibliogràfic d’obres de ciència ficció amb destinació a la Biblioteca Montserrat Abelló.

La campanya de donació de llibres comença el 28 d’octubre. L’Operació Asimov culminarà al gener, coincidint amb el centenari del naixement del científic i escriptor nord-americà d’origen rus, Isaac Asimov, autor de centenars de títols, sobretot de divulgació científica i ciència-ficció.

Amb l’objectiu que els títols siguin prou representatius, la Fundació Asimov ha preparat una llista de 500 títols de ciència-ficció, perquè serveixi de guia i marc de referència per als donants. Mentre duri la iniciativa, aquesta llista, que no vol ser pas exhaustiva, estarà a disposició del públic i reflectirà els llibres aconseguits.

Per al procés de donació de títols i per atendre qualsevol dubte o consulta relacionada amb l’Operació Asimov us podeu posar en contacte amb la Fundació a l’adreça electrònica operacionasimov@fundacionasimov.org

Segueix i comenta amb #Asimov2020

Més informació:
Obres d’Isaac Asimov a les Biblioteques de Barcelona
Tots els números d’Isaac Asimov (Bibarnabloc)