Tres professionals de Biblioteques de Barcelona participen a la Feria del Libro de Buenos Aires

Literatura. En el marc del projecte Desiderata tres professionals de Biblioteques de Barcelona expliquen els seus projectes a la Feria del Libro de Buenos Aires

#Desiderata és un projecte organitzat per Acción Cultural Española i comissariat de Carme Fenoll que té per objectiu promoure la presència de bibliotecaris espanyols a les principals fires del llibre iberoamericanes. El programa propicia l’intercanvi professional entre els diferents agents de la cadena del llibre i afavoreix les compres directes de llibres per millorar la bibliodiversitat de les biblioteques.

Els bibliotecaris de Biblioteques de Barcelona que han estat convidats són Virgínia Cierco, directora de la Biblioteca Bon Pastor, Neus Castellano directora de la Biblioteca Xavier Benguerel i Walter Llorach, director de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, que explicaran els projectes més rellevants duts a terme a la seva biblioteca i la realitat de l’entorn de la seva biblioteca, que en condiciona el dia a dia. Virgínia Cierco ha estat condecorada recentment amb la Medalla d’Or de la Ciutat de Barcelona per la tasca duta a terme a la seva biblioteca, que també va ser destacada fa un parell d’anys amb el Premi Biblioteca Social.

Programa del projecte Desiderata