Un projecte de Biblioteques de Barcelona i l’Alcaldía de Medellín guanya un premi convocat per Iberbibliotecas

Premi. Letras al mar, que consta de dos clubs de lectura internacionals, rebrà un ajut econòmic per al seu desenvolupament.

Letras al mar ha estat una de les diverses iniciatives seleccionades com a guanyadores del premi Iberbibliotecas, una convocatòria d’ajuts econòmics a biblioteques públiques que treballen per la innovació en l’accés i l’ús de la informació i el coneixement.

Letras al mar. Clubes de lectura internacional Barcelona-Medellín és un projecte conjunt de Biblioteques de Barcelona i l’Alcaldía de Medellín que consta de dos clubs internacionals. D’una banda, del club de lectura infantil Letras al mar, una iniciativa adreçada a lectors de sisè de primària de Barcelona i Medellín que comparteixen lectures a través d’un blog. D’altra banda, del Club de Lectura Internacional Barcelona-Medellín, un projecte en què un grup de lectors de Barcelona es troba un cop al mes a través de videoconferència amb un altre grup de lectors de Medellín.

D’aquesta manera, Iberbibliotecas ha reconegut el mèrit d’un programa que per mitjà de la lectura d’obres d’autors catalans i colombians esdevé un espai de coneixença i intercanvi d’experiències vitals.