Cicle de projeccions 'Pantalla Barcelona' al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Traductor de google :


L'Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Projeccions

8 d'octubre
Trinta Lumes
Direcció: Diana Toucedó, Espanya, 2018, 80 min.
Alba té dotze anys i desitja descobrir el desconegut i fascinant de la mort. Al costat de Samuel, recorren pobles destruïts i s'endinsen a l'interior d'unes muntanyes que amaguen un altre món paral·lel, on "la vida no s'acaba, sinó que es transforma en una altra cosa". Un viatge que parteix de la innocència per a descobrir el misteri de la lluita entre la vida i la mort...

22 d'octubre
A fábrica do nada
Direcció: Pedro Pinho, Portugal, 2017, 179 min.
Intèrprets: Carla Galvão, Dinis Gomes, Américo Silva, José Smith Vargaso
En una fàbrica d'ascensors de Portugal, els treballadors descobreixen que la direcció ha estat retirant maquinària a les nits, i això els fa pensar que els seus llocs de feina poden estar en perill. Comença així una lluita de voluntats en què els empleats s´apoderen del seu espai de treball després de rebutjar les negociacions subsegüents. Fins que, amb gran sorpresa, es troben que els seus caps han desaparegut sobtadament i es queden amb la fàbrica mig buida a les mans.
Pel.licula inclosa en la programació de L'Alternativa, Festival de cinema Independent de Barcelona en la seva 24ena edició.

29 d'octubre
Out of Fashion
Direcció: Jaak Kilmi, Estònia, 2015, 59 min.
El cicle de vida d´uns texans de Zara revela massa coses sobre la indústria de la Fast Fashion. Des de que es cull el cotó al Perú fins que es venen uns texans a Estònia passant per la seva fabricació a Bangladesh, la història de la peça de roba amaga pobresa, emissions de CO2 i males condicions laborals. Documental inclòs dins de la programació del Mortiz Feed Dog en l'edició de 2017.
Activitat paral·lela per determinar a càrrec de Upcycling Barcelona .

5 de novembre
7 raons per fugir
Direcció: Gerard Quinto, Esteve Soler, David Torras, Espanya, 2019, 80 min.
Intèrprets: Emma Suárez, Lola Dueñas, Sergi López, Francesc Orella, Alex Brendemühl, David Verdaguer, Vicky Peña.
Un matrimoni que intenta 'avortar' al seu fill adult. Una parella a la qual se li presenta el tercer món a casa. Una escala de veïns que no recorden que va després del sis. Un agent immobiliari que intenta vendre un pis amb possibilitats, però amb l'antic inquilí penjant del llum. Un matrimoni 'bé' amb set-cents esclaus treballant sota terra. Un home atropellat i una dona que creu que no val la pena trucar a l'ambulància. Una parella a punt de donar-se el 'sí, vull', fins que la mort els separi. Set visions surrealistes d'una societat que no progressa.

Horarios

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Dirección:
Pl Fort Pienc, 4*5
Districto:
Eixample
Barrio:
El Fort Pienc
Código postal:
08013
Población:
Barcelona