Educació

Com funciona Barcelona

Com funciona Barcelona?

La temàtica de la mobilitat sostenible i els beneficis de l’ús de la bicicleta formen part dels continguts del programa d’educació ambiental “Com funciona Barcelona?” des del curs 2016-2017. 

Més informació

BiciaT

BICIA'T

Aquest projecte promociona l’ús de la bicicleta com un hàbit de mobilitat sostenible i saludable per anar a la feina entre els treballadors municipals. Ja s’estan duent a terme iniciatives com la ubicació d’aparcaments per a bicicletes no plegables en els edificis municipals. Aquesta acció forma part de la iniciativa Ajuntament + Sostenible, i vol servir de model exportable a altres estructures.

Més informació

Educació, camí escolar-espai amic

Camí escolar-espai amic

En l’àmbit de l’educació s'ofereix informació i suport al professorat, així com posar al seu abast els recursos existents, sobre els "Camins escolars, espais amics", itineraris senyalitzats perquè els nens i nenes puguin anar sols a l’escola, ja sigui a peu o en bicicleta, fomentant així una activitat física diària que ajuda a disminuir l’obesitat infantil i potencia la seva autonomia personal.

Web Camins Escolars

Eina d'educació ambiental

La bicicleta, eina d’educació ambiental

La Fàbrica del Sol és l’equipament de referència de la ciutat en referència a l'àmbit de la sostenibilitat. Per aquest motiu, l'edifici és també "Amic de la Bicicleta" no només perquè disposa de la certificació d'accessibilitat en bicicleta, sinó perquè també tracta els temes de mobilitat, tant a l’exposició permanent com als dossiers d’informació a la ciutadania i a la programació d’activitats per a tots els públics.

La Fàbrica del sol

Back to top