Abril bicis mil

Abril bicis mil

03/05/2018 - 10:46 h*

Participació. Un total de 1.718 bicicletes han col·laborat per tenir un mapa de calor  amb 59.234 km pedalats a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Durant aquest mes d’abril s’han realitzat diverses activitats relacionades amb la bicicleta per tal de fomentar-ne el seu ús.

Durant tot el mes també té lloc l’esdeveniment internacional “30daysofbiking”, una iniciativa que a la capital catalana a agafat el nom 30 dies AMB biciBCN  i promoguda per col·lectius ciclistes, entitats de la bicicleta, comerços ciclistes i dibuixants, amb col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’AMB, amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual.

En aquest marc l’Ajuntament de Barcelona i l’AMB varem llançar el repte #30diesAMBbiciBCN a les xarxes, incloent dues iniciatives: dibuixar un mapa col.laboratiu dels recorreguts que fan els ciclistes a partir de l’app Ciclogreen i un concurs a Instagram per potenciar els desplaçaments ciclistes (AMB).

Un total de 1.718 persones han col·laborat per tenir un mapa de calor  amb 59.234 km pedalats a l’àrea metropolitana de Barcelona.  Aviat podrem extreure’n algunes conclusions i  les dades dels traçats estaran disponibles per qui les vulgui estudiar al portal OpenDataBCN.

Amb aquest quilòmetres fet amb bicicleta s’ha estalviat l’emissió de prop de 15 tones de CO2 a l’atmosfera.

 

Pel que respecta al concurs d’Instagram, amb aquest HT, s’hi han penjat més de 2.700 imatges durant tot l’abril.

Back to top