Bicibarris 2019: Feminismes sobre rodes

30/09/2019 - 09:51

Rutes. Bicibarris 2019, itineraris ‘Feminismes sobre rodes’ enguany ens conduirà per quatre barris de Barcelona: Sant Martí, Ciutat Vella, Gràcia i l’Eixample.

Els feminismes i els drets de les dones han adquirit una major rellevància pública aquests últims anys. Tant en l’àmbit polític com en el jurídic, social i cultural hi ha hagut reivindicacions, discussions i  teories que han permeabilitzat l’estructura social i han arribat a molts sectors de la població.

Quin paper han tingut i tenen els col·lectius de dones i feministes en aquesta nova onada?

Quines reivindicacions ja s’han assolit i quins reptes i debats afronta actualment el feminisme? Quin paper té l’espai públic i l’urbanisme en tot això?

En els itineraris de Feminismes sobre rodes es parlarà del paper històric de les dones en les lluites socials, coneixerem col·lectius de dones i feministes i la feina que porten a terme, veurem com pot contribuir l’urbanisme en la igualtat i debatrem sobre reptes actuals que enfronta el feminisme.

Les sortides en bicicleta són gratuïtes i programades per a tota la família. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia al web de Biciclot 

Us animem a participar dels itineraris ‘Feminismes sobre rodes’ que enguany ens conduirà per quatre barris de Barcelona: Sant Martí, Ciutat Vella, Gràcia i l’Eixample.

 

Back to top