L'AMB obre una línia de subvencions per adquirir una bicicleta elèctrica

L'AMB obre una línia de subvencions per adquirir una bicicleta elèctrica

28/08/2017 - 13:46 h*

Subvencions. Convocatòria pública 2017 de subvencions, dirigida a particulars i entitats privades o públiques de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Aquesta acció té per objectiu recolzar un canvi en la mobilitat, cap a un model on la bicicleta sigui un mode de transport habitual per als desplaçaments quotidians en els nuclis urbans, en substitució del cotxe privat.

Durant aquest mes d’agost ha tornat a sortir la convocatòria de subvencions de l’AMB per a la compra de bicicletes elèctriques per a particulars i empreses, amb 250 euros de subvenció per a un total de 1.000 bicicletes.

L’AMB destinarà a aquesta convocatòria 2017 la quantitat de 250.000 euros. Les subvencions es concediran d’acord amb allò establert a les Bases reguladores de la subvenció de l’AMB a la compra de bicicletes elèctriques i pel que s’estableix en aquesta convocatòria.

Per aquesta convocatòria, l’AMB concedirà una subvenció fixa de 250 € per la compra d’una bicicleta elèctrica.

Les bicicletes adquirides hauran de ser noves, amb un preu màxim abans d’aplicar la subvenció de 1.350€ (IVA inclòs) i comprades en els establiments metropolitans adherits (en trobaràs a Badalona, Barcelona, Begues, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat i Sant Cugat del Vallès).

Sabies que la bicicleta sovint és el mode de transport més ràpid per anar a la feina? Sola o combinada amb transport públic, fes la prova!

 

Back to top