Taller professional de mecànica de bicicletes

12/01/2021 - 04:36

Taller. T'agraden les bicis? El proper taller del programa formatiu per a joves 'Pas Endavant' a la Marina ofereix eines per aprendre a reparar i fer el manteniment de les bicicletes.

Conèixer la mecànica i les reparacions més habituals d'una bicicleta, aprendre a tenir-ne cura i mantenir-la, tot respectant la seguretat, les normes de circulació i els hàbits de treball... La Fundació Mans a les Mans, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i l'Obra Social "la Caixa", acompanya joves de 16 a 22 anys per trobar un futur laboral. El proper taller formatiu del programa 'Pas Endavant' és aquest de mecànica de bicicletes.

El taller comença l’1 de febrer i acabarà el 25 de març. L’horari és de dilluns a dijous de 9.30 a 12 h. Per participar-hi, pots contactar amb la Carlota a través del telèfon fix de la Fundació Mans a les Mans (93 223 79 23), enviant un WhatsApp al 625 21 89 41 o un correu a insercio@mansalesmans.org.

El programa Pas Endavant és un itinerari formatiu per motivar i orientar els i les joves a encaminar llur futur professional a través de tastets de diferents oficis i àmbits laborals. Ofereixen diferents tallers d’oficis perquè nois i noies puguin conèixer la professió i decidir què és el que més els agrada abans d’escollir cap a on volen encaminar el seu futur.

El programa neix perquè als barris de la Marina es va detectar un alt nivell d’abandonament escolar que es dona ja des de l’educació primària, amb la qual cosa molts joves no arriben a l’institut. A més, en un context d’atur elevat, les possibilitats de trobar feina són molt reduïdes. Per això, des de Pas Endavant s’acompanya els joves per facilitar llur accés.

Aquest programa és una iniciativa de Mans a les mans, una fundació sense ànim de lucre que busca donar resposta a les necessitats d’infants i joves posant especial atenció en aquells i aquelles en situació de vulnerabilitat social. El programa compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social “la Caixa”.

Back to top