Categoria: Agenda, dones, Escoles, Música.

Pau Lligadas Trio – Jazz a la Boca

27 abril 2019
19:00

Dissabte 27 d’ abril a les 19h amb entrada lliure

Quart concert del Jazz a la Boca, el cicle de jazz jove del Districte d’Horta-Guinardó.

Arribem a la desena edició del Jazz a la Boca! Aquest 2019, volem celebrar-ho, destacant com sempre hem fet, els joves músics que estant destacant a l’escena jazz de Barcelona.
El cicle de jazz jove de l’Espai Jove Boca Nord, té una periodicitat mensual (de gener a maig) i el seu objectiu és promoure les bandes de jazz compostes per músics joves de l’escena de Barcelona.
També volem mostrar les joves promeses vinculades a Escoles de Música del barri i ciutat, així oferint primers escenaris a joves de 13-18 anys.

A les 19h tindrem l’actuació de la Big Band de l’Escola de la Concepció. la única escola de Barcelona que usa la música transversalment en el seu mètode educatiu.

I a les 20h el concert de Pau Lligadas Trio.

Pau Lligadas – Contrabaix
Vicenç Solsona – guitarra espanyola
Ramón Ángel Rey – bateria

Pau Lligadas (Barcelona – 1987) va començar a tocar el baix elèctric a l’edat de 15 anys envoltat de germans músics. Als 16 comença a prendre classes amb Javier Martín amb Bernat Hernández. Als disset anys decideix tocar el contrabaix clàssic prenent classes amb Jose Mª Escribano i Rafael Esteve i als dos anys següents és acceptat a l’ESMuC (Barcelona) en l’especialitat de contrabaix jazz, on estudia amb professors com Mario Rossy, Horacio Fumero, Toni G. Araque, Andrew Ackerman …

Després de l’etapa Barcelonina es trasllada a Suïssa per continuar els seus estudis a la Hochschule für Music de Basilea on cursa el màster d’interpretació a contrabaix jazz.

Des que va començar a tocar ha col·laborat amb gran quantitat de músics i formacions diferents del panorama barceloní, passant pel jazz, el flamenc, el pop i tot aquell lloc on es pogués sentir integrat. Cal destacar alguns noms i formacions com: Joan Díaz, Niño Josele, Mikel Andueza, A Contra Blues, Hotel Guru, Llatí i els Llobregantes, Juan Cortés i Sara Flores, Ignasi Terraza … i molts altres.

http://www.paulligadas.com

 

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda