Categoria: Agenda, Música.

Espectres + Fem Fem + Patch

Dissabte 26 de gener a les 21.30h , i amb una entrada de 5€ per 3 concerts!

“El que el concurs de música en català  Sona9 ha unit, que no ho separi ningú”.

ESPECTRES : Els Espectres són quatre i tenen defectes. Els Espectres miren als noranta sense donar l’esquena al futur. Parlen i canten sobre allò que ens toca la fibra sensible i ens fa saltar: emocions, moviment compulsiu, secrets, fracassos i revelacions. Els Espectres són herois de ressaca infinita i volen portar-te a ballar abans no s’acabi el món…anem?

FEM FEM : Nosaltres fèiem feina abans i ara fem fem excrements musicals. Benvinguts al bonic món de tota allò personal i impersonal. A on tot té cabuda i tot s’entén. Els Despertadors són preciosos si l’Adéu no acostuma a ser massa Gandul.

PATCH : Aquesta particular famà­lia té el seu propi estil capaç de moure’s entre la tendresa i la potència; entre el folk més atmosfèric i el rock més salvatge. En la música de Patch s’hi poden trobar les influències de bandes com Wilco, Bob Dylan o bandes d’aquà­ com Mishima o Very Pomelo. Guanyadors del premi del públic del Concurs de Música Acústica 2011 del  Centre Garcilaso, i han arribat a la final del Sona9 (2012) guanyant el tercer premi.