Categoria: Agenda, Música.

SuperSax2.0 – Jazz a la Boca

Dissabte 22 de febrer a les 19h i amb entrada lliure

5è JAZZ A LA BOCA

AF Jazz a la Boca_2014

Ja hem arribat a la cinquena edició del Jazz a la Boca. és un cicle de jazz fet per joves, té una periodicitat mensual, i el seu objectiu és promoure les bandes de jazz compostes per músics joves de Barcelona. La promoció d’aquestes propostes l’entenem, com oferir un espai per a mostrar la seva música, i a la vegada que el Boca Nord sigui un cop al mes un referent com a sala de jazz en viu al districte d’ Horta-Guinardó, principalment i a nivell de ciutat. El disseny del cartell és de Mewell.

En aquest segon concert, tenim al nombrós projecte SuperSax2.0
supersax2 w

César del Val, saxo alto 1

Martà­n Diaz, saxo alto 2

Iscle Datzira, saxo tenor 1

Jaume Ferrer, saxo tenor 2

àngel Fernà¡ndez, saxo barà­ton

Josep Enric Juanós, trompeta

Joan Codina, trombó

Darà­o Ezequiel Balseca, piano

Pere Carlos, baix elèctric

Luis Miranda, bateria

Roger Mir, arranjaments, composició i direcció

La recentment muntada formació jazzà­stica Supersax2.0 és un conjunt d’onze músics que pretén reinterpretar els arranjaments originals que el saxofonista i arranjador Med Flory va realitzar originalment per a la seva banda “Supersax” durant els anys 70-80, harmonitzant melodies i solos de l’era BeBop (majorità riament solos de l’incomparable Charlie “Yarbird” Parker) per a quintet de saxos, base (piano, contrabaix i bateria) i que en moltes ocasions va comptar amb la col·laboració del famós trompetista Conte Candoli i el mà­tic trombonista Frank Rosolino. L’objectiu de Supersax2.0 també és el d’interpretar nous arranjaments seguint la mateixa là­nia del Supersax original, i a la vegada experimentar amb sonoritats més obertes, però mantenint la instrumentació originà ria.