Categoria: Agenda, Música, Tallers.

Jam Session + Tots som música – oct

Divendres 3 d’octubre , a les 21h i amb entrada lliure!

IMG_8466w

Primera Jam Session, de la temporada 2014-15!
Les Jam Session de bocanord, no són jams de jazz, són jams (improvisacions) de diferents estils (rock, blues, funk, rumba, hip hop…) Ens juntem músics joves, i no tant. Músics amb molta experiència i altres tenen ganes de menjar-se el món. L’important, és portar l’istrument ben net  i afinat, i compartir les teves millors melodies amb la resta de companys. Veniu i Gaudiu!

21-22.15h 21h  TOTS SOM MàšSICA! (un projecte d ‘Stefan Hà¤ublein)
Tota la gent que diu “Sempre volia tocar un instrument!” però mai ho han fet, són el principal grup destinatari de “tots som música!”Sereu motivats a pujar a l’escenari i tocar una part d’un tema conegut/popular per descobrir la mà gia que un sent a tocar música en un grup.
L’objectiu és aprendre a tocar els patrons simplificats d’un tema preseleccionat i arribar a tocar una part de la cançó junts amb altres principiants. El resultat serà  un grup de gent que mai ha tocat un instrument , interpretant una part famosa d’una cançó ben coneguda davant de la resta del públic de la jam.

La Idea:
Qualsevol persona aprèn molt més rà pid si gaudeix el que fa / estudia / practica. S’aprèn molt més rà pid amb el factor alegria i tocar junts gairebé sempre garanteix aquesta diversió que busquem.

Primera part:
Introducció al tema amb mostres audibles/visuals.
Un professor de música explicarà  d’on ve l’estil de música, els seus orà­gens i les seves caracterà­stiques, el trajecte que va agafar aquest estil / tema. Es donarà  una breu anà lisi musical sobre el tema que es tocarà  més tard.

Segona part:
El professor farà  jocs rà­tmics de palmes o peus, amb el públic. Aquests ritmes seran basats en els ritmes tocats pels diferents instruments que es fan servir de la cançó preseleccionada per demostrar que fà cil pot ser i animar la gent a pujar i fer el mateix amb un instrument.

Tercera part:
Hi haurà  un grup de músics novells del públic tocant i els professors ajudaran perquè aconsegueixin durant 30min(aprox.) tocar la part de la cançó famosa d’aquesta nit.

 

22.15-1h JAM SESSION (de tota la vida) moment per improvisar i deixar-te portar per l’esperit sonor.