Categoria: Agenda, Música, Tallers.

Jam Session – nov

Divendres 7 de novembre a les 21h i amb entrada lliure

JAM SESSION!

21h TOTS SOM MàšSICA!* (un projecte d ‘Stefan Hà¤ublein)
22.15-1h Una nova trobada de músics i músiques per revolucionar el concepte JAMSESSION, no hi ha llibres sagrats, no hi ha cançons per versionar, només improvisació. Totes les edats, tots els instruments, totes les múiques, són benvingudes. Vine i alucina!

 

TOTS SOM MàšSICA!

Tota la gent que diu “Sempre volia tocar un instrument!” però mai ho han fet, són el principal grup destinatari de “tots som música!”

Sereu motivats a pujar a l’escenari i tocar una part d’un tema conegut/popular per descobrir la mà gia que un sent a tocar música en un grup.
L’objectiu és aprendre a tocar els patrons simplificats d’un tema preseleccionat i arribar a tocar una part de la cançó junts amb altres principiants. El resultat serà  un grup de gent que mai ha tocat un instrument , interpretant una part famosa d’una cançó ben coneguda davant de la resta del públic de la jam.

La Idea:
Qualsevol persona aprèn molt més rà pid si gaudeix el que fa / estudia / practica. S’aprèn molt més rà pid amb el factor alegria i tocar junts gairebé sempre garanteix aquesta diversió que busquem.

Primera part:
Introducció al tema amb mostres audibles (visuals si possible).
Un professor de música explicarà  d’on ve l’estil de música, els seus orà­gens i les seves caracterà­stiques, el trajecte que va agafar aquest estil / tema. Es donarà  una breu anà lisi musical sobre el tema que es tocarà  més tard.

Segona part:
El professor farà  jocs rà­tmics de palmes o peus amb el públic. Aquests ritmes seran basats en els ritmes tocats pels diferents instruments que es fan servir de la cançó preseleccionada per demostrar que fà cil pot ser i animar la gent a pujar i fer el mateix amb un instrument.

Tercera part:
Se suposa que hi haurà  un grup de músics novells del públic tocant i els professors ajudaran perquè aconsegueixin durant 30min(aprox.) tocar la part de la cançó famosa d’aquesta nit.

riots maig