Categoria: Agenda, Música, Tallers.

Jam Session – desembre

Divendres 5 de desembre a les 21h, i amb entrada lliure

JAM SESSION!
març 2014 mar

Com és tradició, cada primer divendres de mes, ens trobem diferents músics (joves i no tant joves) per tocar diferents músiques (noves i no tant noves). Juguem, improvisem, versionem… Vine a gaudir!
de 21h a 22.15h – TOTS SOM MàšSICA!*
de 22.15h-1h JAM SESSION (nonstopdemusic!)

*TOTS SOM MàšSICA!
Tota la gent que diu “Sempre volia tocar un instrument!” però mai ho han fet, són el principal grup destinatari de “tots som música!”Sereu motivats a pujar a l’escenari i tocar una part d’un tema conegut/popular per descobrir la mà gia que un sent a tocar música en un grup.
L’objectiu és aprendre a tocar els patrons simplificats d’un tema preseleccionat i arribar a tocar una part de la cançó junts amb altres principiants. El resultat serà  un grup de gent que mai ha tocat un instrument , interpretant una part famosa d’una cançó ben coneguda davant de la resta del públic de la jam.

La Idea:
Qualsevol persona aprèn molt més rà pid si gaudeix el que fa / estudia / practica. S’aprèn molt més rà pid amb el factor alegria i tocar junts gairebé sempre garanteix aquesta diversió que busquem.

Primera part:
Introducció al tema amb mostres audibles (visuals si possible).
Un professor de música explicarà  d’on ve l’estil de música, els seus orà­gens i les seves caracterà­stiques, el trajecte que va agafar aquest estil / tema. Es donarà  una breu anà lisi musical sobre el tema que es tocarà  més tard.

Segona part:
El professor farà  jocs rà­tmics de palmes o peus amb el públic. Aquests ritmes seran basats en els ritmes tocats pels diferents instruments que es fan servir de la cançó preseleccionada per demostrar que fà cil pot ser i animar la gent a pujar i fer el mateix amb un instrument.

Tercera part:
Se suposa que hi haurà  un grup de músics novells del públic tocant i els professors ajudaran perquè aconsegueixin durant 30min(aprox.) tocar la part de la cançó famosa d’aquesta nit.