Categoria: Agenda, Música.

The Blue Youngs + White Sunday: Blues Rock

Divendres 23 de gener a les 21.30h i amb entrada lliure

CONCERT DE BLUESROCK

21.30h THE BLUE YOUNGS
the blue youngs 2
Dani Casas: guitarra i veus
Oriol Castells: guitarra, armònica i backing vocals
Andy Cobo: Crazy drums
Gabriel Porcel: Piano & lead guitar
Sergi Blanch: Lead vocals & Bass & Direction
THE BLUE YOUNGS neix al 2012 com un “Taller d’Experimentació de la música blues” a l’escola de música BCN FUSIà“. Sergi Blanch, professor i impulsor de la idea, crea aquest combo perquè els músics més joves experimentin les arrels de la música moderna que no són altres que el BLUES…
“Al principi assajant entre tema i tema podies escoltar riffs d’AC-DC , però poc a poc la cosa va anar canviant i senties als nois practicar riffs de JOHN MAYER i mesos més tard licks d’STEVIE RAY VAUGHAN y ALBERT KING ” S.B.
La Banda ha anat evolucionant i és ara mateix una plataforma perquè diferents joves intèrprets s’expressin a través del BLUES

23h  WHITE SUNDAY
WHITE SUNDAY
Xavi López: baix
Sebas Limongi: bateria
Sergi Blanch: Guitarra i veu
Aquesta és una història de camins creuats . Quan aquests convergeixen , eclosionen en forma de Power Trio i amb el nom de White Sunday, projecte que neix de les cendres del grup the BluePie Factory -The Blue Pie. Es recomana precaució davant el Power Blues d’aquest trio . Les 3 à nimes que formen la banda són :
Sergi Blanch ; Músic amb gran experiència , tant brillant front man com sòlid i fiable sideman . Virtuós guitarrista amb personal estil amb influències seventies , hippie , blues i rock . A més és un gran cantant . La seva veu és cà lida i realment autèntica . Un autèntic lead vocal !!! Xavi López : Imparable executant del greu . Sòlid fabricant de groove . La seva rotunditat ve donada pel fet de ser un Hard / Heavy militant . Converteix el baix en una arma letal. I el colombià  Sebas Limongi, una autèntica bèstia de groove i rock, ha tocat amb grups com Embrasserie, Cyan…