Categoria: Agenda, Música, Tallers.

Jam Session – març

Divendres 6 de març a les 21h i amb entrada lliure

JAM SESSION!
jam gener 2015 noies

El primer divendres de mes, ens trobem al bar del bocanord, per celebrar la joia de la música en directe. Totes les edats, tots els estils. Improvisació, alguna que altre versió, molta bogeria i ganes de passar-ho bé. Veniu i Gaudiu.
21h Taller gratuït “TotsSomMúsica” amb Stefan Hà¤ublein Per raons familiars l’Stefan no podrà  realitzar el taller d’aquest mes. Aixà­ que si tens un grup i vols tocar 2 o 3 temes a l’obertura de la propera jam, escriu a musica@bocanord.cat
22h Jam Session, coordinada per  El Pricto
el pricto
Nascut a Caracas, Veneçuela, el 1977,  músic autodidacta ( compositor , arranjador i multi – instrumentista ) . La seva major educació musical formal, prové de tres anys de classes particulars, l’amistat amb el compositor català  Joan Carles Sender. Com a compositor / arranjador, la seva primera experiència venia de treballar com a productor musical per a televisió i curtmetratges a partir de 1998, immediatament després de completar una llicenciatura en enginyeria de so. A l’octubre de 2001, es va traslladar a Barcelona, ​​on viu actualment. Des de llavors ha desenvolupat el seu propi estil de composició, influenciat pel rock, el jazz, l’avant-garde, serialisme, post – minimalisme, el soroll, el hardcore i altres gèneres. I també és el pare del segell musical Discordian records.