Jam Session (maig) + Acid Paint

Divendres 8 de maig a les 21h i amb entrada lliure

JAM SESSION!

jam abril 2015

Com cada primer divendres de mes, ens trobem al Bar del boca, per celebrar la joia de la música en directe. Són benvingudes totes les persones, d’edats variades i estils eclèctics. Itentarem entendre’ns compartint les nostres músiques  favorites. Benvinguts, passeu passeu.

A les 21h tindrem el gust de rebre el directe fresc i contundent dels joves amics Acid Paint
acid paint
Veu: Joan Biosca
Baix i veus: Jan Rodrà­guez
Guitarra i veus: Àlex Carretero
Bateria: Aitor Domà­nguez

Amb influències de: The Winery Dogs, Queen, Güru, Whitesnake, Ray Charles, Steve Ray Vaughan, Red Hot Chili Peppers, O’Funk’illo, The Aristocrats, Ratm, Animals As Leaders, Dream Theater, Norman Cilento, Benny Greb, David Palau.

I a partir de les 22h només improvisació, bogeria, alegria, i  molta música!!!! Coordinada per Sebas Limongi, professor de bateria dels tallers de Bocanord, i component de grups com White Sunday, Embrasserie, Cyan…