Pro-Experience & Mentoring Musical

Dissabte 18 de juliol a les 20h, amb entrada lliure!

 

Concert de grups joves del projecte ProExperience .

PRO EXPERIENCE/ MENTORING MUSICAL, és un curs i estatge desenvolupat per  l’Escola de Música Pausa ,  l’Espai Jove Boca Nord i la Casa d’Oficis de l’Espectacle de Barcelona  Activa. L’objectiu del projecte és donar  eines necessà ries a grups joves de música per avançar en el seu projecte musical: assessoria tècnica i musical, direcció artà­stica, estatge professional i tècnic i management. El curs finalitza amb un concert final on els grups poden posar en escena tot el que han après.

Aquest dissabte 18, podreu veure els directes de tots aquests grups.

ALTERCAT ska-rock
KUADRILLA punk-rock
JOKB pop festiu
CAIPIRINHAS rumba
LA TRACA folk
TIMà“N Y RUMBA rumba
music mentoring w

PROEXPERIENCE