Mentoring Musical Bcn – 2a Xerrada

Dimecres 8 de juliol a les 17h. amb inscripció prèvia a la web.

Mentoring Jove és un curs-formació d’estiu amb l’objectiu de donar eines musicals i extramusicals per a la professionalització musical de joves bandes emergents.
mentoring

17h > Lydia Botana (Bolboreta, Galiza)
Xerrada/Taller adreçat al treball de la veu a una banda: recursos, exercicis, respiració i treball de veu, actitut en escena, tècnica de micròfon, escalfaments pre i post concert…
20h > Miquel Florensa ( Mà¶ndoloco)
Guitara elèctrica 2.0. la recerca d’un so efectiu, l’equació: guitarra+pedalera + amplificació.

Un professorat amb amplia experiència treballarà  els punts clau i estratègies per dur a terme un projecte musical de manera professional: producció musical, producció del directe, producció tècnica de so/llums, mètodes de treball i organització interna, drets d’autor, promoció i marketing 2.0, recerca de concerts, administració del projecte, etc. Aixà­ mateix també programem un cicle de xerrades amb reconeguts professionals membres de formacions punteres.

és una coproducció de l’Associació de músics Escola Pausa, l’Espai Jove Boca Nord i el programa Casa d’Oficis de l’Espectacle de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona). El Facebook de Mentoring Musical Bcn.