Categoria: Agenda, Música.

Alf4 – 7è Jazz a la Boca

Dissabte 23 d’abril a les 19h – entrada lliure

4rt concert del cicle de jazz jove Jazz a la Boca.  Acollim als Alf4, una recent formació, amb músics ja veterans de l’escena musical Barcelonina (Patch, Pasta, Sin Dueà±as Trio, Mo’Better). En un dia tant assenyalat, com Sant Jordi, hi haurà  la especial participació de José A. Andrade, a la paraula.
Imprimir

Gerard Pà mies – Guitarra, Martà­ Pericay – Piano, Paula Antonio – Contrabaix, Xavi Martà­nez – Bateria, josé A. Andrade – Paraula.
alf4

Alf4 és un quartet de jazz fusió de Barcelona. Partint d’una instrumentació purament jazzà­stica el quartet s’endinsa en sonoritats modernes com el pop i l’electrònica, apropant-se d’aquesta manera a un públic que potser no està  acostumat a escoltar jazz. Amb un repertori format per peces pròpies, peces d’altres artistes de dins i fora del nostre paà­s com Bjà¶rk, Thelonious Monk i Jordi Matas entre d’altres, Alf4 treballa la sonoritat i textura de les cançons per tal d’oferir una experiència intensa i propera.

Jose A Andrade (Cornellà  de LLobregat,1971). Diplomat en Magisteri i Llicenciat en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Exerceix de mestre de  primà ria a una escola de Barcelona. Ha participat als slams de Barcelona, L’Hospitalet i Mallorca. Com a poeta ha publicat el seu primer poemari titulat Y una là¡grima colgaba de las pinzas de la ropa. Un triple treball en el que el mestre guitarrista Edu Duran s´ha encarregat de posar música a alguns d’aquests poemes i amb el han que portat  al directe  una fusió  que intenta demostrar que no hi ha cap diferència entre la poesia, la música i la vida.  Afirma que els seus poemes són  una barreja d’emoció i de lluita. Una poesia que busca  la descripció de sentiments que es viuen al là­mit, que transita per la solitud, la nostà lgia, la melancolia i el dolor a vegades, on l’experiència amorosa i el desig formen l’única forma de salvació possible. Paraules com bales, paraules que busquen un cos, que troben en els carrers la veritat, que només menteixen per amor o per venjança o per derrota. Poesia a ras de terra.