Categoria: Agenda, Música.

Supersax Project – 7è Jazz a la Boca

Dissabte 28 de maig a les 19h amb entrada lliure

5è i darrer concert del cicle, i tenim el gust de tornar a donar la benvinguda als amics de Supersax Project. Obrirà  la tarda un combo de l’Escola Pausa.

Imprimir

César del Val – Saxo alto, Martà­n Dà­az – Saxo alto, Marino Garcimartà­n – Saxo tenor, Oriol Jiménez: Saxo tenor, àngel Fernà¡ndez – Saxo barà­ton, Joan Mar Sauqué -Trompeta, Joan Codina – Trombó, Darà­o Ezequiel Balseca – Piano, Pere Carlos – Baix Elèctric, Luis Miranda – Bateria, Roger Mir – Direcció.
supersax project w

Supersax Project es va formar a principis de 2014 per un grup de joves professionals que conformen la nova generació de l’escena de la música moderna d’avui. El projecte rà pidament va cridar l’atenció, i hem tingut l’oportunitat d’actuar en diversos concerts i festivals, incloent, entre altres, del Jazz a la Boca , Jazz al Conservatori del Liceu , el Club Velvet, Robadors 23 i Albareda Centre Cultural.

SUPERSAX2.0 – Jazz a la Boca from Espai Jove BocaNord on Vimeo.

Amb onze músics a l’escenari, tenim la intenció de transmetre una alternativa, la visió avantguardista del jazz, que combina tradició i modernitat, alhora que introdueix la particularitat que es va harmonitzar melodies i sols durant cinc saxofons, una secció de metalls solista i una secció rà­tmica.