Categoria: Agenda, Entitats, Festival, Música.

Direktour: Festival de Directes. Timon Republik+Pachawa sound + JoKb

Divendres 15 d’abril 21h -  entrada lliure / taquilla inversa
direktour

Direktour és un festival de concerts en directe  associat al programa Music Mentoring (al qual van destinats els fons recaptats). Un projecte per donar propulsió i assessorament a grups de música en procés de professionalització mitjançant cursos, xerrades i tallers.
El Direktour te com a finalitat ser una mostra dels directes que durant un any han preparat diversos grups destacats de l’escena juvenil, (antics participants d’alguna de les edicions del Music Mentoring Barcelona).

JOKB
jokb

Sà­lvia Farrés (Veu) Carles Pauné (Guitarra) Bernat Canals (Teclats) Joan Vidal (Bateria) Và­ctor Miguel (Baix) Raul Pendon (Saxo) Adrià  Tort (Trombó)

El nostre estil és un mestissatge camaleònic, una festa carregada d’energia que fusiona el pop, reggae, ska, rock, punk i latin amb lletres optimistes que conviden a ballar i passar una estona altament festiva que volem compartir amb tu. Des del primer dia hem obert les nostres cançons a festes majors, mercats, fires, places i bars. Aquests anys d’experiència i treball junts han fet consolidar el projecte. Camaleònic (2015), el nostre primer disc, n’és el resultat: energia, festa, positivisme i aires estiuencs. Et convidem a viure una explosió camaleònica amb nosaltres. No te’n penedirà s.

 

PACHAWA SOUND
PACHAWA SOUND

Joan Giralt, Joan Zamora, Marc Jené, Lluà­s Giralt, Martà­ Ibà¡à±ez, Bernat Villà , Marc Rabella, Joan Bosch, Isaac Moreno.
Amb una fusió de diferents ritmes del món, la nostra música es construeix a base de tendències llatines, jamaicanes, europees… música global. Amb nou músics en escena i un gran equip tècnic s’ha trobat un estil fresc, jove, únic i internacional.

El grup decideix apostar per un directe molt potent i energètic, coproduït per Miguel Zamarripa, “Flautek”, i pel productor internacional Gambeat, baixista de Manu Chao-La Ventura i productor de grups com La Pegatina, Itaca Band, Che Sudaka, Mà¶ndo Loco, Muyayo Rif, Igitaia, entre d’altres.

Després de diversos mesos treballant en secret en el projecte, Pachawa Sound es fa públic al febrer de l’any 2016, juntament amb “Lobo Solitario”, el primer dels dos singles (coproduïts també per Zamarripa i Gambeat) enregistrats a Cavernà­cola Records per Sergio Morales de Che Sudaka, singles que definiran al grup aquesta temporada.

TIMà“N REPUBLIK
timon republik

Eloi Canyelles: Trombó; Pol Garcia: Trompeta; Dà­dac Dueà±as: Saxo; Marc Sà nchez: Percussió; Cesc Valverde: Bateria; Xavi Sabaté: Acordió/veu; Fidel Cano: Baix/veu;
Edu Haro: Guitarra; Enric Loren: Piano.
Timón Republik és un explosiu comando de nou músics que arriben des de la seva pròpia república per esquitxar a tothom de la seva detonació musical i energètica.
Amb un potent directe ple de força, vitalitat i intensitat, Timón Republik s’ha caracteritzat per connectar amb el públic i fer-lo embogir, transmetent el seu missatge musical basat en la fusió d’estils d’arreu del món, del reggae al punk, del latin al rock, de l’ska més pur fins a les més complexes sonoritats, fruïts de la trobada d’estils i d’idees.
La banda neix després de gairebé quatre anys de rodatge i maduració sota el nom de Timón i Rumba. Amb un estil renovat i una filosofia musical i escènica radicalitzada, Timón Republik és una evolució que no deixarà  ningú indiferent.