Categoria: Agenda, dj, Música.

Caparrere DJ Fest

Dissabte 28 de maig a les 21h – entrada lliure
caparrere w

Trobada de dj’s amb els sons més eclèctics i ballables.

ATàšN > Nascut a Ayora (València) al 1975. Crea el projecte multidisciplianar Babel Agatha. Al 2001 Babel Agatha arriba a Barcelona, apadrinats pel Festival LEM, de Grà cia Territori Sonor i sota el seu paraigües participa com a Atún con Olivas al Sonar i diferents festivals internacionals.  uns anys més tard munta el duo ATà“N, amb Ton Llevot.
El seu so és la experimentació, les mescles impossibles amb estil personal, i la fusió d’estils.  Fa més de 3 anys ha tornat al seu poble i el Caparrere Dj Fest, és la excusa perfecte per escoltar els seus temazos.
atun sol 2w

TEJà“N > Nascut a Ayora (València), vindria a ser el deixeble sonor d’Atún. Luis Arbués akka. Tejón, segons el propi Atún mescla millor que Richie Hawtin, un dels pares del techno més elegant i salvatge. A l’Olivia Vermuteria ja és un dels dj clà ssics de les seves sessions vermuteres.
tejon

CARTà“N > Cartón és Carla Blanch i Ton Llevot, un duo fantà stic que barregen sons tropicals, psicodèlics i 60’s. No només punxen sinó que també canten i loopegen en directe. Entre les seves session més destacades: Festival Otro Brote (Ayora, 2015), Primavera Sound als Barris (Boca Nord, 2015).
cartón

BARTOLà > Des de Tiana, arriba aquest monstre una batedora musical on tot hi cap, Blues, soul, funk, rock, reggae tot adobat amb electrònica, sense limitacions estilà­stiques… Va formar part del grup NST (No Solo Tecno) i del grup Los  Subwoofus. Escolteu la seva música aquà­.
bartolà­ amb accent