Curs + Expo: La instal·lació com a eina artà­stica

APUNTA’T AL  CURS  I  A L’EXPOSICIà“ COL·LECTIVA :

” La instal·lació com a eina de contextualització artà­stica “

Dates: 20, 22, 27, 28 de juny,  de 18:30 a 21h

Com a treball final del curs organitzareu una exposició amb els vostres treballs . Inauguració Exposició Final: 29 de juny a les 19h 

Preu del curs: 30€.
Matricula oberta fins al 12 de juny.

Inscripcions i contacte a : ana@bocanord.cat / info@bocanord.cat

Curs impartit per Irma Marco.

Mira aquà­ el  programa del curs complert i descarrega’t la ficha inscripció .

cartel curso Irma A3+sangre FINAL

 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins  la programació regular de l’espai  d’exposicions del BocaNord.  Tenim l’objectiu de formar joves artistes en l’à mbit de les arts plà stiques i visuals, i en processos d’instal·lació que responguin a una là­nia i pensament artà­stic.

Al finalitzar el curs volem impulsar un comissariat espontani d’una exposició a partir dels artistes participants en el  taller

Per impartir aquesta activitat formativa, Boca Nord ha convidat a la artista Irma Marco. Hem tingut en  compte la seva trajectòria polifacètica, oscil·lant entra el món plà stic i grà fic, l’audiovisual i sonor. Passant també per iniciatives d’edició independent.

Els seus formats expositius,  pluridisciplinà ris i  la varietat de materials utilitzats en les seves obres  són fonts segures en aquesta proposta tan teòrica com a empà­rica.

El curs es realitzarà  a l’ESPAI JOVE BOCA NORD. Tindrà  una durada de dues setmanes. En total seran  4 sessions de 2,5 h, que culminarà n amb l’organització i muntatge d’ una exposició col·lectiva, que serà  el resultat prà ctic final. La inauguració de l’exposició col·lectiva tindrà  lloc a la SALA D’EXPOSICIONS BOCA NORD el dimecres 29 de juny i estarà  oberta al públic fins al 29 de juliol.