Categoria: Activitats, Agenda, Tallers.

Masterclass Cant, cos i veu

Masterclass “Cant, veu i cos”
Per a músics adolescents (12 a 19 anys)
Impartit per Laia Soulvador
Dijous 7 de juliol a les 18h
Gratuït *es requereix preinscripció a rafa@bocanord.cat

Vols aprendre a gestionar l’espai escenogrà fic, els teus moviments i millorar la teva vinculació amb el públic? El taller “Cant, veu i cos” és una aproximació per a aquests músics i actors joves que vulguin millorar la seva tècnica escènica i el contacte amb el públic.

laia

Laia Soulvador, cantant, compositora i intèrpret de música negra, amb projectes propis con La Coctelera Negra i participant del projecte SoulSisters Blackcelona. Amb recorregut musical i escenogrà fic, pretén demostrar la importà ncia de la preparació escènica i la vinculació del cos en l’espai escènic.

www.facebook.com/laia.soulvador

home