Categoria: Agenda.

Beca Residència – Escena Nord

L’ Espai Jove Boca Nord amb la col·laboració de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu, engega la setena residència de creació escènica ESCENA NORD 2017.

Busquem un Projecte Creatiu d’Arts Escèniques!!

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és afavorir la  creació jove,  donant suport a grups i companyies emergents de la ciutat.

Busquem artistes amb projectes originals i inèdits, tot i acceptar  adaptacions d’obres i/o guions. Es valorarà  especialment la innovació i solidesa del projecte. Les obres poden ser muntatges de textos clà ssics o contemporanis, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions), de circ, multidisciplinaris, musicals, o d’altres disciplines escèniques  o de creació col·lectiva, i han de trobar-se en disposició de ser muntats i representats públicament.

Destinataris?

El projecte s’adreça a joves creadors i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització. La mitjana d’edat de tots els membres de la companyia, no podrà  superar els 35 anys.

Lloc i Terminis de Presentació

El perà­ode per presentar projectes a la residència ESCENA NORD serà  entre el 15 de març i el 26 de maig.

La forma de presentació serà :

  • Per correu postal, dirigit a l’Espai Jove Boca Nord – Residència Escena Nord 2017 (C/ Agudells, 37-45 08032 Barcelona)
  • Presencialment a l’oficina de l’Espai Jove Boca Nord, Agudells, 37-45  08032 Barcelona. De dilluns a divendres entre les 08:00h – 15:00h.
  • Per correu electrònic a l’adreça  produccio@bocanord.cat

cartell 27-03 escena nord logos grans internet

Bases Escena Nord 2017 Oficial

Convocatoria Concurs Escena Nord 2017

Inscripció-EscenaNord-2017

 

Amb la Col·laboració de

La Casa d’Oficis de l’Espectacle en Viu

llima baescola taller

 

 

Aquest és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte “Treball als Barris”

soc gene minist