Categoria: Agenda, XERRADA.

Fiscalitat i temes legals en cultura

15 Desembre- Xerrades d’Empenta Creativa:
De 18h a 20h amb entrada lliure – Reserva de plaça a musica@bocanord.cat dos dies abans de cada taller.

– Div 15 Des – Cinc cèntims sobre fiscalitat i temes legals en cultura.
Repassem les figures existents per portar a terme un projecte empresarial en cultura, avantatges i inconvenients, deures i drets per tal que tinguis més clar quin és el camà­ més adient per a la teva idea.

Us presentem tot un seguit de tallers i activitats que es realitzaran per a JOVES emprenedors dins de l’à mbit creatiu i cultural als municipis de la comarca del Barcelonès (Badalona, Barcelona, L’Hospitalet, Sant Adrià  de Besòs i Santa Coloma de Gramenet).

Amb aquests tallers i activitats impulsats per les Regidories de Joventut dels ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal del Barcelonès us volen acostar tota la informació i recursos que existeixen per tal de treure l’emprenedor o emprenedora que tots i totes porteu dins.

Molta empenta!!
http://barcelonesjove.net/noticies/es-busquen-joves-amb-empenta-creativa-0
empenta creativa_2017